вторник, 9 января 2018 г.



НЕ ВІДВЕРТАЙТЕСЯ 
ВІД НИХ !


Права людини в Україні та сучасному світі кожна дитина розуміє по-різному. Напевно, плюси нового Закону «Про освіту» дають можливість учням неформально розкрити власне бачення цієї актуальної теми.

На одному з таких занять гуртка «Лідерство» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради під назвою «Стосується кожного»» відбулося змістовне правове інформування гуртківців та відкрита дискусія з нагоди Міжнародного дня прав людини. Йшлося про нині діючу систему безоплатної правової допомоги в Україні, можливості держави для кожної людини.
Помітно, що виховний захід не обмежився лише пізнанням нового та цікавою відкритою дискусією з нагоди Міжнародного дня прав людини. Адже охочі й небайдужі учні спробували написати власне бачення теми й запропонувати авторську статтю для преси. Отож, трохи пізніше цю тему продовжили в дещо незвичному форматі.

Так, згодом молода авторка Валерія Нагорнюк отримала свій авторський примірник всеукраїнської правозахисної газети «Юридическая консультація».

НЕ ВІДВЕРТАЙТЕСЯ ВІД НИХ ! Саме таку назву має опублікований твір Валерії, присвячений толерантному ставленню до людей з особливими потребами.

Леонід Гапєєв,
Керівник гуртка «Лідерство»

На фото:

Валерія Нагорнюк із авторським примірником газети



Комментариев нет:

Отправить комментарий