понедельник, 29 января 2018 г.


«ГУМАНІЗАЦІЯ ЦИВІЛІЗАЦІЇ»
ПОЧНЕТЬСЯ В УКРАЇНІ ?


У Краматорську на Донеччині фінішував ІІ Міжрегіональний літературний конкурс «Кальміюс-2017»!

Організатори змагання – філантропи з Донеччини – учитель української мови та літератури ЗОШ № 11 м. Краматорськ, популяризатор читання серед дітей і підлітків Оксана Проселкова та пластун із Краматорська, голова ГО "Культурно-освітня фундація «Лібері Лібераті» Максим Потапчук.
Метою конкурсу організатори називають активізацію творчих зусиль та діалогу між громадами східних областей, виявлення та підтримку літературно обдарованих українців, а також культурну деокупацію сходу України.

Серед авторів літературних творів роботи переможців та учасників конкурсу знову довели, що схід України насичений талановитими україномовними митцями. Для участі у фіналі було обрано 176 творів із Луганщини, Донеччини, Харківщини, Дніпровщини та Запорізького краю. До самого змагання мали можливість долучитися автори віком від 16 до 60 років.

Переможців відзначено в номінаціях «Проза для дорослих», «Поезія для дорослих», "Поезія та проза для дітей і підлітків", "Драматургія", «Публіцистика».
Приємно повідомити, що серед відзначених (ІІ місце в номінації «Публіцистика») є педагог ЦДЮТ № 5 Харківської міськради, керівник гуртків «Медіакультура» та «Лідерство — запорука успіху» Леонід Гапєєв.
Автор представив на цей конкурс власну збірку публіцистики із символічною та філософською назвою «Гуманізація цивілізації».








Комментариев нет:

Отправить комментарий