вторник, 23 января 2018 г.



ДРУЖНЯ РОДИНА —
СОБОРНА УКРАЇНА !

Цікавими і неформальними роздумами з нагоди Дня Соборності України поділилися із юними журналістами  «Медіакультури» вихованці хореографічного гуртка під керівництвом Ірини Тарасенко. На базі 136-ї школи провели відкрите обговорення на тему «Дружня родина соборна Україна!»

Напевно, кожен з нас, і школярів, і дорослих, по-особливому сприймає головну ідею роману «Собор» Олеся Гончара: «Бережіть соборність людських душ».

Що таке соборність у вашому розумінні? Як досягти порозуміння між дітьми і батьками в конкретній родині? Цікаво почути відповіді на ці на інші запитання із прикладами життєвих історій.

В якості спеціальних кореспондентів, які вдало налаштували співрозмовників до діалогу виступили юні медійники Іван Сур та Софія Кочура. Вони змогли згуртувати шкільну аудиторію. А усі присутні почули чимало цікавих роздумів дітей про те, як варто вміти слухати кожну людину, цінувати своїх батьків за ласку, повсякденну турботу і душевне тепло. Ще юні артисти розповіли, як вони із батьками разом веселяться, грають, гуляють і постійно спілкуються.

Чи легко вчити дітей? Таке по-філософськи незвичне запитання насамкінець озвучила Софія педагогам.

Отож, нехай кожен подумки пошукає свої відповіді. Можливо, іншим разом, дізнаємося про нові й цікаві життєві історії… 

 

Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Медіакультура» ЦДЮТ № 5 Харківської міської ради

Фото: Ірина Тарасенко



Комментариев нет:

Отправить комментарий