воскресенье, 7 октября 2018 г.




ЗМІНЮЄМО СВІТ
НА КРАЩИЙ

 «Ми зможемо змінити Світ!» Під таким гаслом в Університеті імені Альфреда Нобеля у м. Дніпро пройшов творчий конкурс, який поєднав студентів країн Європи, Азії, Африки і Латинської Америки. У заході взяли участь автори – гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради.
Серед актуальних тем конкурсу були такі як «Освіта ― це єдина зброя, що може змінити світ на краще»«Ми різні, але ми разом», «Єдиний світ навколо нас (що нас поєднує)», «Єдність сильніша за війну»«Не важливо де ми, важливо ― хто ми». Також молодь обирала вільну тему, що не суперечить концепції конкурсу. Із різних номінацій (фото, відео, малюнок, інфографіка, плакат, Handmade) наші автори обрали есе.
Існує вислів, що думки матеріалізуються. І твори школярів, які є учасниками позашкільної освіти у ЦДЮТ № 5, поміж інших авторів теж привернули увагу міжнародної спільноти до того, як можна змінити світ на краще.
Приклад тому ― автор Діана Шерстюк, яка нині навчається в 11-му класі 126-ї Харківської школи та відвідує гурток «Моя майбутня професія». Діана отримала сертифікат, що засвідчує участь автора в цьому суспільно важливому заході.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради
.





Комментариев нет:

Отправить комментарий