воскресенье, 22 апреля 2018 г.



Бережімо довкілля сьогодні.
Дбаємо про майбутнє.

Творчо організований неформальний захід на цю тему провели у гуртку «Лідерство» на базі 126-ї Харківської загальноосвітньої школи з нагоди Всесвітнього Дня Землі (Дня довкілля). А щоб обговорення теми дбайливого ставлення до природних ресурсів України краще сприйнялося дітьми, спробували трохи дистанціюватися від звичних і традиційних настанов.
Недарма, на думку сучасних психологів, кращим засвоєнням інформації є вільне втілення форми її подачі. Тому діти різного віку спробували свої сили у створенні малюнків та міні-плакатів. Своєрідної соціальної реклами, де зображені сюжети варто пояснити для широкого загалу коротким текстовим коментарем.
Досить креативно сприйняли цю ідею деякі першокласники. Поки старші за віком учасники гуртка малювали і створювали свої сюжети, окремі молодші автори іронічно зобразили жінку, яка цигарками та іншими речами забруднює довкілля.
Отож, скільки авторів — стільки може бути різних думок та інтерпретацій. Головна ідея в тому, що варто берегти довкілля вже сьогодні. Навіть, змалечку. Тоді подбаємо про своє майбутнє.
Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Лідерство запорука успіху» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради
Фото Каті Псарьової










Комментариев нет:

Отправить комментарий