суббота, 16 июня 2018 г.



ГОСТІ ПРЕС-КЛУБУ
В ЛІТНЬОМУ ТАБОРІ

Під час проведення літнього табору у 136-й школі в якості гостей ігрового прес-клубу, що відбувся 5 червня з нагоди професійного свята Дня журналіста, виступили учасники гуртка «Медіакультура» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради Катерина Псарьова, Тетяна Непочатова та Іван Сур.
Присутні діти мали можливість ознайомитися із творчістю молодих авторів та стати учасниками активного обговорення. Юні медійники читали присутнім власні твори. Жвавий інтерес та веселий настрій викликав сюжет оповідання Тані Непочатової «Говорящая книга». Більш дорослі сюжети пролунали у виконанні Каті Псарьової та Вані Сура.
Діти не тільки слухали, але й під час заняття створювали креативні малюнки, що передавали настрій сюжетів. Учасники «Медіакультури» поділилися власним життєвим досвідом участі в конкурсах та інших проектах, власними творчими і професійними досягненнями. Переконливо довели присутнім те, що процес активного та ефективного саморозвитку сучасної молоді залежить в першу чергу від самих підлітків. А допомагають їм у цьому зацікавлені педагоги та небайдужі батьки. Також спасибі адміністрації школи за гарно підібрану аудиторію, де розміщення дітей за столами одразу нагадало формат прес-конференцій серед дорослих журналістів.
Словом, гості ігрового прес-клубу у літньому шкільному таборі та їхні слухачі цікаво і змістовно провели цей ефірний час.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртків «Медіакультура» та «Лідерство — запорука успіху»
ЦДЮТ № 5 Харківської міськради,
Член Національної спілки журналістів України















Комментариев нет:

Отправить комментарий